Haber

Berberlere uyuşturucu baskını: Satışa hazır maddeler ele geçirildi

Berberlere uyuşturucu baskını: Satışa hazır ürünler ele geçirildi

ADANA – Adana’da bir berbere düzenlenen uyuşturucu baskında satışa hazır 8 pakette 60,44 gram esrar, hassas terazili 34 adet narkotik etkili hap ele geçirilirken, gözaltına alınan bir zanlı tutuklandı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘çanta satıcısı’ olarak bilinen uyuşturucu tacirleriyle ilgili çalışma yaptı. Seyhan ilçesi Gazipaşa Mahallesi’ndeki bir berberde uyuşturucu madde bulunduğu bilgisi üzerine ekipler harekete geçti. Operasyonun yapıldığı berberde yapılan aramada; Satışa hazır 8 pakette 60,44 gram esrar, 34 adet narkotik etkili, hassas terazili hap ve uyuşturucu satışından elde edilen 760 lira ele geçirildi. Operasyonda berber İdris C. gözaltına alındı.

Öte yandan polis, şüphe üzerine Tarsus-Adana-Gaziantep Karayolu üzerinde durdurulan bir otomobilde de arama yaptı. Araçta 875 gram metamfetamin ele geçirilirken, sürücü Kürşat K. gözaltına alındı.

Emniyete götürülen zanlılardan İdris C., 2 saat dükkana baktığını, uyuşturucudan haberi olmadığını iddia etti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İdris C. ve Kürşat K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

sarkikaraagac-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu